top of page

Spraytan-metoden är idag det säkraste och snabbaste sättet att bli solbrun på.

Alla våra behandlingar är helt UV-fria och uppbyggda på naturprodukter. Just därför kan även du som har hudproblem och inte kan eller vill sola utomhus få en naturlig solbrun färg.

 

Längtar du efter den perfekta brun-utan-sol-behandlingen? En jämn och naturlig gyllenbrun färg som bevarar huden ungdomlig och frisk? VersaSpa ger dig din mest perfekta brun-utan-sol-behandling någonsin! Helt privat med tydliga instruktioner under behandlingen som bara tar från någon minut! Upplev själv varför VersaSpa har utsetts till vinnare av ISTs Industri Choice Award i flera år.

 

VersaSpas patenterade lotion är baserad på det naturliga ämnet DHA som är en sockerlösning från rödbetan. När du solduschar med VersaSpa reagerar ämnet DHA (dihydroxylacetone) med aminosyrorna (proteinet) i det yttersta hudlagret. Den avancerade spraytekniken fördelar lotionen jämnt över kroppen och huden får en vacker solbrun lyster. Nu kan du bli snygg till festen, pigga upp blek vinterhy eller förstärka en befintlig solbränna snabbt, enkelt och skonsamt.

 

VersaSpa är världens mest moderna helautomatiska spraytanning-system (s.k "soldusch"). VersaSpa-kabinen använder sig av HVLP-teknik för att spraya ett mjukt och heltäckande lager av brun-utan-sol-vätska över den behandlade ytan. Mångas rädsla är att det inte blir jämnt i en kabin utan man hellre går till någon som sprayar manuellt men det är tvärtom. Maskinen sprayar jämnt över hela ytor och resultatet blir enastående. BLir man sprayad för hand är risken större att få ojämnheter eller till och med fläckar pga den mänskliga faktorn.Hos oss får.

 

Du noggranna instruktioner och personlig service av kunnig personal, samtidigt som du får din spraytan i en avskild miljö.

VersaSpa multisession

Multi-Session (kombinationsbehandling) kombinerar din brun-utan-sol-behandling med en Primer-Prep-behandling och/eller en Anti-Age-behandling.Primer-Prep-  är en aloe-vera gel som fördjupar och intensifierar brun-utan-sol-effekten med upp till 30% genom att neutralisera hudens ph-värde och jämna ut hudens naturliga oljor. Den sprayas i duschen innan brun-utan-sol-lotionen för att ge maximal effekt och en vacker lyster i färgen.Bronzer-  brun-utan-sol som ger en jämn och naturligt solbrun hy.​

 

VersaSpa Duschkabin

IntelliSENSE- ett flervalsprogram för helkroppsbehandling eller behandling av ansiktet eller benen. Du kan dessutom välja 3 olika nivåer på din brun-utan-sol-behandling.EZ-2Breathe- ger en ren och fräsch miljö inne i solduschen genom att suga ut dålig luft ur kabinen under behandlingen. Comfort-Dry- torkar dig efter varje behandling med en mjuk och fräsch luftström över den behandlade ytan.

Vad innebär spraytan?

Instruktionsfilm

bottom of page